tisdag 13 mars 2007

"Make Me"

Igår satt jag och Bucket och gjorde musik redan kl 13.00 på dagen. Måste vara nytt rekord. Vi hann iaf klart med en låt som ni hittar på våran myspace! Kolla in..
Sen signade vi även iväg "Bananas Faster" till Monad music och den kommer väl vara ute på marknaden i Augusti. "Doesn't Matter" släpps i slutet av Maj.
Fick nyss reda på att våran låt "Motha Fuckin Hustla" spelades innan Marcel Woods & Blank and Jones. Våran dj-manager Jimmy berättade att folk hade reagerat starkt på låten och det vart fullt ös!

Onsdags blev en lång dag. Gick upp 06.00 på morgonen och åkte till David West studio vid 03.00 på natten. Han skulle förbereda för en sång inspelning med Idol-Danny. Vi satt bara och flummade tills Danny kom till studion vid kl.11 på morgonen och efter fyra timmars sjungande vart dom klara. Trött trött..... Dyrt är fint

2 kommentarer:

Unknown sa...

Va det bra på Laroy igår??? You MF! Jag och Backwall körde sööööönder Cafét med er nya string-låt! Den kommer bli stooor. Det syntes igår vill jag lova! Folk trallade med utan att hört den förut :D puss i armhålan

Anonym sa...

tja kungar. kan man köpa "Motha Fuckin Hustla" någonstans eller har den inte kommit ut en?